Espoolaistaiteilijoiden töitä Galleria Foggassa – monipuolinen näyttely keramiikasta ja maalauksista

Kaksi espoolaista keramiikkataiteilijaa, Jaana Laurila ja Ira Grünfelder osallistuvat Herkkyys voimavarana -näyttelyyn Galleria Foggassa 13.3.–1.4.

Ira Grünfelder valmistaa savesta taide- ja käyttöesineitä enimmäkseen käsin muotoillen. Hän pitää kokeellisesta värienkäytöstä. Veistoksissa hänelle on tärkeintä elävyys, kauneus ja symmetria.

Grünfelderin teoksissa on naivistisuutta, jolla hän haluaa saada hymyn katsojan huulille.

Jaana Laurila kertoo tiedotteessa, että tänen tiensä taiteilijan uralle on ollut erittäin haastava ja pitkä. Nuorempana hänellä ei ollut riittävästi uskoa eikä rohkeutta lähteä opiskelemaan keramiikkaa ja kuvanveistoa. Keski-ikäisenä hän alkoi kuunnella sydämensä ääntä ja toteuttaa lahjaansa.

Näyttelyn taiteilijoista Saara Paulasuo asuu nykyään Kirkkonummella. Hän maalaa akryyliväreillä abstraktia ja figuratiivista taidetta inspiroituen luonnosta, kokemuksistaan ja ihmisistä ympärillään.

Espoolaisen Anne Pernaan tavoitteena on jatkuva kehitys, mikä on johtanut monipuoliseen tekniseen osaamiseen. Inspiraationsa hän löytää ympäröivistä väreistä ja luonnosta.

Näyttely on avoinna tiistaisin ja perjantaisin kello 11–17, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12–18, lauantaisin kello 12–15 ja sunnuntaisin kello 13–16. Galleria on suljettu sunnuntaina 21.3.

Galleria Fogga toimii Lauttasaarentie 6:ssa. Näyttely koostuu maalauksista, digi-grafiikasta ja veistoksista.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut