Koronakaranteeneja 16 koulussa ja 8 päiväkodissa Espoossa

Espoon kaupunki on julkaissut tuoreimmat tiedot koronakaranteeneista kouluissa ja päiväkodeissa. Korona-altistumisia on tapahtunut 16 koulussa ja kahdeksassa päiväkodissa.

Ruotsinkielisessä Mattlidenin koulussa koronatartuntoja on todettu yhdeksällä henkilöllä. Koulussa on karanteenissa 78 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Ymmerstan koulussa tautitapauksia on todettu viisi ja karanteenissa on 129 henkeä. Myös Mainingin koulussa tartuntoja on todettu viisi ja karanteeniin asetettu 95 henkeä. Päivänkehrän koulussa koronatartuntoja on todettu neljällä ja karanteenissa on 49.

Ruotsinkielisissä Finno skolassa ja Storängens skolassa sekä Iivisniemen, Järvenperän, Kilon, Kirstin, Kuitinmäen, Matinlahden, Päivänkehrän, Saarnilaakson, Sepon ja Tiistilän kouluissa sekä yhdessä nimeltä mainitsemattomassa pienessä koulussa on todettu kussakin joko yksi tai kaksi tartuntaa.

Kaupunki ei kerro enää kaikkien koulujen osalta karanteenissa olevien tarkkaa määrää. Määrää ei ole kerrottu niiden koulujen osalta, joissa karanteenissa on alle 20 henkeä.

Niissä 11 koulussa, joista määrä on ilmoitettu, karanteenissa on 549 oppilasta tai henkilökunnan jäsentä. Viiden koulun osalta karanteenissa olevia kerrotaan olevan alle 20 henkeä per koulu.

Kahdessa päiväkodissa on todettu kaksi koronatartuntaa, kuudessa muussa tartuntoja on yksi. Päiväkodeissa karanteenissa on 131 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Espoo ei kerro päiväkotien tai pienten koulujen nimiä vedoten yksityisyydensuojaan.

Kaupunki julkaisee tiedot koulujen ja päiväkotien karanteeneista verkkosivuillaan vasta sen jälkeen, kun altistuneet ovat saaneet tiedon asiasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut