Espoolaiskoulun 6.-luokkalaiset etäopetukseen koronan vuoksi

Matinkylässä sijaitsevassa Mattlidens skolassa on noin 730 oppilasta vuosiluokilla 1 -9. Arkisto/ Sirkku Aalto

Matinkylässä sijaitsevan ruotsinkielisen Mattlidens skolan 6. vuosiluokka on väliaikaisesti etäopetuksessa koulussa todettujen koronavirustartuntojen vuoksi. Espoon kaupunki tiedottaa verkkosivuillaan, että kahdella koulun 6.-luokkalaisella on todettu koronatartunta. Tartuntalähde saattaa olla yhteydessä kouluun.

Oppilaat siirtyivät etäopetukseen tänään ja jatkavat etäopiskelua 30. maaliskuuta saakka.

Koulun vuosiluokat 1–5 jatkavat lähiopetuksessa, ellei oppilasta ole määrätty karanteeniin. Vuosiluokkien 7–9 oppilaat ovat jo etäopetuksessa aiemman linjauksen mukaisesti.

Myös Mainingin koulun vuosiluokat 4–6 siirtyivät tällä viikolla etäopetukseen, koska viidellä alakoulun tiloissa olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Tartuntalähde saattaa olla yhteydessä kouluun.

Kaupunki julkaisi tänään tuoreimmat tiedot karanteeneista kouluissa ja päiväkodeissa. Sen mukaan Mattlidens skolassa on todettu koronatartunta yhdeksällä henkilöllä. Koulussa on karanteenissa 78 oppilasta tai henkilökunnan jäsentä. Koko Espoossa korona-altistumisia on tapahtunut 16 koulussa ja kahdeksassa päiväkodissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut