Koronalle on voinut altistua Ikeassa ja neljässä kauppakeskuksessa Espoossa viikonloppuna

Kauppakeskus Sellon eri liikkeissä on voinut altistua koronalle perjantaina 12. maaliskuuta ja lauantaina 13. maaliskuuta, Espoon kaupunki tiedottaa. Minna Airamaa / arkisto

Espoon kaupunki kertoo verkkosivuillaan, että koronalle on voinut viime viikonloppuna altistua useissa kauppakeskuksissa ja kaupoissa.

Espoon Ikeassa on voinut altistua koronalle sunnuntaina 14. maaliskuuta kello 13–13.30.

Kauppakeskus Sellon Citymarketissa koronalle on voinut altistua lauantaina 13. maaliskuuta kello 14–16.

Sellon Eurokangas-liikkeessä koronalle on voinut altistua perjantaina 12. maaliskuuta kello 16–20 ja lauantaina 13. maaliskuuta kello 13–18.

Lisäksi Sellon K-marketissa altistuminen on voinut tapahtua perjantaina 12. maaliskuuta kello 5.30–13.30 ja lauantaina 13. maaliskuuta kello 15–21.15.

Näiden lisäksi kerrotaan yleisesti, että kauppakeskus Ainoassa, Niityssä ja Isossa Omenassa on voinut altistua koronalle perjantaina 12. maaliskuuta kello 13–18.30.

Näinä aikoina näissä kaupoissa ja kauppakeskuksissa paikalla olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja mahdollisia koronavirustautiin sopivia oireitaan erityisen tarkkaan, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut 14 päivää.

Espoon kaupunki koronaa verkkosivuilleen tiedot julkisista paikoista, joilla olijat ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Tiedot ilmoitetaan, jos kaikkia paikalla olleita henkilöitä ei ole pystytty tavoittamaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut