Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronakaranteeneja 16 koulussa ja 23 päiväkodissa Espoossa – yhdessä päiväkodissa 8 tautitapausta ja 123 henkeä karanteenissa

Espoon kaupunki on julkaissut tuoreimman listauksen korona-altistumisista kouluissa ja päiväkodeissa. Korona-altistumisia on tapahtunut 16 koulussa ja 23 päiväkodissa.

Mainingin koulussa on todettu seitsemän koronatautitapausta ja karanteeniin on asetettu 52 oppilasta tai koulun henkilökuntaan kuuluvaa.

Ymmerstan koulussa on todettu kuusi koronatautitapausta, joiden vuoksi karanteenissa on 41 oppilasta tai henkilökunnan jäsentä.

Olarin ja Kirkkojärven kouluissa on kummassakin todettu kolme koronatartuntaa. Olarin koulussa karanteeniin on asetettu 40 henkeä ja Kirkkojärven koulussa sata henkeä.

Hansakallion ja Soukan kouluissa on todettu kaksi koronatartuntatapausta. Iivisniemen, Kilon, Kilonpuiston, Kirstin, Laajalahden, Mankkaanpuron, Rastaalan, Ruusutorpan, Westendinpuiston ja Viherlaakson kouluissa on todettu kaikissa yksi koronatapaus.

Kaupunki ei enää kerro karanteeniin asetettujen tarkkaa määrää silloin kun se on alle 20 henkeä. Näin on Iivisniemen, Kilon, Rastaalan ja Westendinpuiston koulujen osalta.

Muissa nyt listatuissa kouluissa on karanteenissa yhteensä 558 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Yhdessä päiväkodissa on todettu kahdeksan koronatartuntaa ja 123 lasta ja henkilökunnan jäsentä on asetettu karanteeniin. Yhdessä päiväkodissa tartuntoja on kuusi ja karanteenissa 38 henkeä.

Yhdessä päiväkodissa tautitapauksia on todettu 4, yhdessä kolme, kolmessa kaksi ja lopuissa 16 päiväkodissa yksi kussakin.

Karanteenissa olevien määrä on alle 20 yhteensä 12 päiväkodissa. Lopuissa 11 päiväkodissa karanteenissa on kaikkiaan 482 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Espoo ei kerro päiväkotien nimiä yksityisyydensuojaan vedoten.

Kaupunki julkaisee tiedot koulujen ja päiväkotien koronakaranteeneista verkkosivuillaan sen jälkeen, kun altistuneet ovat saaneet tiedon asiasta.