Vuoden golfjohtaja 2020 -titteli Espooseen

Markku Ignatius ja Gumböle Golfin golfammattilainen Janne Kaske Isosaaren golfkentällä. Espoon Golfseuran kuva-arkisto

Heli Koivuniemi

Espoolainen Markku Ignatius on valittu Vuoden 2020 golfjohtajaksi. Nimityksen teki Suomen Golfjohtajien yhdistyksen FGMA:n valintatoimikunta.

Ignatius johtaa toimintaa Espoo Golfissa, joka on yhdistetty Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kentistä ja harjoitusalueista.

Valintaa perusteltiin näin: Espoo Golfissa on tehty uraauurtavaa yhteistyötä toisiaan täydentävien golfkenttien toimintojen yhdistämisessä. Yhteistyön pohjana on seurojen hallitusten strategiatyö, jossa Ignatiuksella on ollut keskeinen rooli.

– Henkilökunnan ja lukuisten seurojen vapaaehtoisten jäsenten kanssa tehdyt asiat ovat tuottaneet tulosta. Espoo Golf on tänään Suomen kolmanneksi suurin golfyhteisö. Olen erittäin tyytyväinen Ignatiuksen panokseen, EGS:n hallituksen puheenjohtaja Kimmo Karvinen kommentoi.

Ignatius näkee, että positiivisen kehityksen ovat mahdollistaneet kenttien sijainti ja panostus uusien pelaajaryhmien houkuttelemiseen golfin pariin.

– Nuorille, perheille ja lapsille suunnatut edulliset hinnat ovat lisänneet pelaaja- ja jäsenmääriä huomattavasti, hän kommentoi.

Karvinen toteaa, että vuosi oli koronapandemian takia haasteellinen kaikkialla. Golfkentille virtasi kuitenkin väkeä enemmän kuin koskaan.

– Golf oli tietenkin hyvässä asemassa, koska se tarjosi mahdollisuuden annettujen suositusten noudattamiseen ja turvalliseen liikkumiseen luonnossa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut