Koronakaranteeneja Espoossa 18 koulussa ja 15 päiväkodissa

Koronakaranteeneja on Espoossa kaupungin julkaiseman tuoreimman listauksen mukaan 18 koulussa, yhdessä iltapäiväkerhossa ja 15 päiväkodissa.

Matinlahden koulussa tartuntatapauksia on kolme, ja karanteenissa sen vuoksi 46 oppilasta tai koulun henkilökuntaan kuuluvaa.

Kaksi tartuntatapausta on todettu Eestinkallion, Kilon, Kirstin, Lintuvaaran, Mainingin, Mankkaanpuron, Niipperin, Soukan, Taavinkylän ja Westendinpuiston kouluissa. Jalavapuiston, Toppelundin, Veräjäpellon, Viherlaakson ja Ymmerstan kouluissa sekä Karamalmens skolassa ja yhdessä pienessä nimeltä mainitsemattomassa koulussa on todettu kussakin yksi tautitapaus.

Kaupunki ei kerro karanteeniin määrättyjen tarkkaa lukumäärää, jos se on alle 20. Viidessä koulussa karanteeniin määrättyjä on vähemmän kuin 20. Muissa 13 koulussa karanteenissa on kaikkiaan 595 henkeä.

Nimeltä mainitsemattomassa iltapäiväkerhossa on todettu yksi koronavirustartunta. Karanteeniin on määrätty 12 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Yhdessä päiväkodissa tautitapauksia on todettu kolme, yhdessä kaksi ja lopuissa 13 päiväkodissa yksi.

Viidessä päiväkodissa karanteeniin määrättyjä on alle 20. Muissa kymmenessä päiväkodissa on karanteenissa 247 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Espoo ei kerro päiväkotien ja pienten koulujen nimiä yksityisyydensuojaan vedoten.

Kaupunki päivittää tiedot koulujen ja päiväkotien koronakaranteeneista kerran viikossa verkkosivuilleen. Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun altistuneet ovat saaneet tiedon asiasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut