Rekry-tapahtumaan on nyt helppo osallistua – ohjelmaa päälavalla, vierailuja videohuoneissa ja tapaamisia kahden kesken

Kahteen kertaan koronan takia siirretty Kirkkonummen Rekryfestarit toteutetaan verkossa. Kuka tahansa voi digi-tapahtumassa hakea töitä tai opiskelupaikkaa.

Digirekryfestarit järjestetään ensi keskiviikkona 7. huhtikuuta kello 10–13. Tapahtumapaikka on tällä kertaa missä vain, kun käsillä on tietokone, tabletti tai kännykkä.

Tapahtuma kokoaa yhteen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille työnhakijoille, tarvitaan vain rekisteröityminen.

Työantajia ja oppilaitoksia on mukaan ilmoittautunut runsaat 20 ja mukaan mahtuu vielä.

Tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan päälavalle puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä.

Myös online-ständeillä videohuoneissa on esityksiä. Tapahtumassa voi omatoimisesti tutustua erilaisilla ständeillä muun muassa rekrytoiviin työnantajiin, oppilaitosten koulutustarjontaan, kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin.

Osalla ständeistä voi keskustella työnantajien kanssa. Tapahtumassa voi sopia myös kahdenkeskisiä videotapaamisia. Päälava ja ständit ovat auki koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman sähköinen alusta mahdollistaa kahdenkeskisten videotapaamisten sopimisen. Tapaamisehdotuksia voi tehdä jo etukäteen ennen tapahtumaa puolin ja toisin – työnhakijat yrityksiltä ja yritykset työnhakijoilta.

Kahdenkeskisiä videotapaamisia on mahdollista järjestää tapahtumapäivänä 7. huhtikuuta kello 10 ja 15 välillä eli videotapaamiset jatkuvat kaksi tuntia pidempään kuin festari.

Lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivulta.

Vuosi sitten Rekryfestarit oli ensimmäinen tapahtuma, joka päätettiin perua koronaepidemian takia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut