Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Padelketju rakentaa neljä sisäkenttää Kirkkonummelle – laji on kovassa kasvussa

Ympäri Suomea laajentuva padel-ketju rantautuu myös Kirkkonummelle. Masalaan avataan ensi syksynä neljä kenttää Lähi-Tapiola Sport Centerin laajennusosaan.

Padel on ikään kuin yhdistelmä squashia ja tennistä. Kenttiä on rakennettu Suomeen viime vuosina paljon, ja lajin harrastajamäärät kasvavat koko ajan.

Kirkkonummelle kentät perustaa Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland. Yhtö sai hiljattain 10 miljoonan euron rahoituksen uusien padelklubien avaamiseen.

− Kirkkonummi on mielestämme erittäin urheilullinen paikka ja padelilla on täällä jo hyvä harrastajakunta. Mutta kuten monella muullakin paikkakunnalla, pelivuoroista on pulaa, toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa tiedotteessa.

Tänä vuonna Padel Club Finland avaa Kirkkonummen lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Joensuuhun, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

Lue myös: Teollisuushalliin Kirkkonummelle rakennetaan 11 padel-kenttää – "Sopii kaikenikäisille"