Koronakaranteeneja 17 koulussa ja viidessä päiväkodissa Espoossa – kahdessa koulussa 4.–6.-luokkalaiset etäopetuksessa

Koronakaranteeneja on Espoossa 17 koulussa ja viidessä päiväkodissa, ilmenee Espoon kaupungin verkkosivuillaan julkaisemasta tuoreimmasta listauksesta.

Kirstin koulussa on todettu seitsemän koronatautitapausta ja karanteenissa on 99 koulun oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Matinlahden ja Tiistilän kouluissa on kummassakin todettu viisi tautitapausta. Matinlahden koulussa karanteeniin on määrätty 135 henkeä ja Tiistilän koulussa 105.

Kilon koulussa tautitapauksia on todettu kolme ja Kirkkojärven koulussa kaksi. Juvanpuiston, Kantokasken, Karamzinin, Lintulaakson, Mainingin, Mankkaanpuron, Niipperin, Rastaalan, Soukan, Taavinkylän, Toppelundin ja Viherlaakson kouluissa on kaikissa todettu yksi koronatartunta.

Espoo ei kerro karanteeniin asetettujen tarkkaa määrää silloin kun se on alle 20. Näin on Juvanpuiston, Karamzinin, Niipperin, Soukan, Taavinkylän ja Viherlaakson kouluissa. Muissa 11 koulussa karanteenissa on yhteensä 640 henkeä.

Poikkeuksellisia opetusjärjestelyjä on koronan vuoksi kahdessa koulussa. Kirstin koulussa vuosiluokat 4–6 opiskelevat etänä 14. huhtikuuta saakka. Matinlahden koulun vuosiluokkien 4–6 etäopetus jatkuu 16. huhtikuuta saakka.

Yhdessä päiväkodissa on todettu kaksi koronatartuntaa, muissa neljässä yksi kussakin. Kahdessa päiväkodissa karanteeniin on asetettu alle 20 henkeä. Muissa kolmessa karanteenissa on yhteensä 70 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Espoo ei kerro päiväkotien nimiä yksityisyydensuojaan vedoten.

Kaupunki julkaisee verkkosivuillaan kerran viikossa listauksen koulujen ja päiväkotien korona-altistumisista. Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun altistuneet ovat saaneet tiedon asiasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut