Espoon tuoreen koronakartan kärjessä Kanta-Espoo ja Vanhakartano-Röylä

Espoon keskuksessa sijaitseva Samarian terveysasema on muutettu koronapotilaita hoitavaksi infektioasemaksi. Kuvituskuva. Arkisto/ Klaus Nurmi

Kanta-Espoossa ja Vanhakartano-Röylässä on eniten uusia tartuntoja tuhatta asukasta kohden, selviää Espoon kaupungin 7. huhtikuuta nettisivuillaan julkaisemasta kartasta, joka kuvaa koronavirustartunnan viimeisen kahden viikon aikana saaneet alueittain.

Seuraavaksi eniten tartuntoja suhteessa asukasmäärään on Kanta-Espoonlahdessa, Kaitaalla, Matinkylässä ja Kilon-Karakallion -alueilla.

Absoluuttisten koronavirustartuntojen määrä viimeisen kahden viikon aikana on Kanta-Espoon alueella 120 ja Vanhakartano-Röylässä 38.

Vähiten uusia tartuntoja on Pohjois-Espoossa, sillä Nuuksio-Nupurin ja Kalajärvi-Lakiston alueilla absoluuttisia tartuntoja on kummassakin enintään viisi tai alle.

Espoossa on varmistunut viimeisen viikon aikana 316 ja viimeisen kahden viikon aikana yhteensä 718 uutta koronavirustartuntaa.

Kaikkiaan 7 883 espoolaista on nyt sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan covid-19-tautiin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut