Uudenmaan ulkoilukohteet löytyvät kootusti kartalta – mukana useita kohteita Espoosta

Korona on lisännyt luonnossa liikkumista ja monissa tunnetuissa luontokohteissa on kärsitty ruuhkista. Moni kaipaakin vinkkejä vaihtoehtoisista ulkoilukohteista.

Tilannetta helpottamaan ulkoilukohteita ylläpitävät tahot ovat koonneet yhteistyössä tietoja kohteistaan uuvi.fi-sivustolle. Mukana ovat Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Sipoo, Vantaa, Vihti sekä Metsähallitus ja Uudenmaan virkistysalueyhdistys Uuvi.

Sivulle on koottu kartalle noin sadan virkistysalueen tiedot. Joukossa on niin sisämaan metsiä ja järviä kuin kalliosaaria ja hiekkarantoja meren ääreltä. Alueet soveltuvat monenlaiseen ulkoiluun ja sivustolla kerrotaan myös kohteiden palveluista. Sivusto täydentyy jatkuvasti, kun sinne lisätään uusia kohteita.

Uudellamaalla suurimmissakin kaupungeissa luonto on lähellä. Luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia. Koronapandemian aikana luonnossa liikkumisen merkitys on korostunut entisestään ja ulkoilun pariin ovat löytäneet myös uudet tulijat.

Lue lisää:

Lähde luontoon – Espoon oma retkiopas esittelee liki 300 kohdetta

Nuuksion kansallispuiston syksystä odotetaan vilkasta – asiantuntijat vinkkaavat, miten välttyä pahimmilta ruuhkilta

Nuuksion luvattomista nuotiopaikoista lähes 250 ilmoitusta – "Poliisin tiedossa on myös laitonta puiden kaatamista"

Lähdössä pääkaupunkiseudun luontoon viikonloppuna? – Vältä ruuhkia ja tulentekoa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut