Espoossa koronarokotusvuorossa 55 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat

Espoossa on avattu koronarokotusten ajanvaraus tänä vuonna 55 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Rokotusvuorossa ovat myös riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Aulikki Jääskeläinen

Espoo on avannut koronarokotuksen ajanvarauksen tänä vuonna 55 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Rokotusvuorossa ovat myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) määrittämiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat.

Rokotusvuorossa olevat voivat varata ajan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä osoitteessa koronarokotusaika.fi. Uusia aikoja avataan sitä mukaa, kun kaupunki saa varmuuden uusien rokote-erien saapumisesta.

Ajan voi varata myös jättämällä takaisinsoittopyynnön koronarokotusten ajanvarausnumeroon 09 816 34800 arkisin kello 8–18. Jonossa oleville soitetaan takaisin sitä mukaa, kun aikoja on saatavilla. Soittoa voi joutua odottamaan useita päiviä.

Espooseen saadaan tällä hetkellä kahta eri koronavirusrokotetta. Pfizer-Biontechin rokotetta annetaan tänä vuonna 70 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, tänä vuonna 55–64 vuotta täyttäville, riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville 18–64-vuotiaille sekä riskiryhmään 1 kuuluville 16–17-vuotiaille.

Astra Zenecan rokotetta annetaan kaikille 65–69 vuotta täyttäville.

THL:n linjauksen mukaan rokotetta ei voi itse valita.

Maanantaiaamuun mennessä Espoossa oli annettu yhteensä noin 60 000 koronarokotetta. Yli 70-vuotiaista on rokotettu noin 90 prosenttia.

Lue lisää:

Espoon perusturvajohtaja: Suunta on hyvä, mutta koronataudin voi edelleen saada helposti – toivoo rokotusten painottamista pahimmille tautialueille

Espoossa koronarokotusvuorossa nyt 60 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat

Espoon rokotusajat täyttyneet, vaikka Astra Zenecan rokote epäilyttää osaa

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut