Tapiolan ravintolatarjonta laajenee, kun kauppakeskus Länsituuli avautuu torstaina – "Tapiola kiinnostaa yrittäjiä"

Tapiolan keskustassa avautuu uusia liiketiloja, kun kauppakeskus Länsituuli valmistuu. Ensimmäiset liikkeet avaavat ovensa jo huomenna torstaina.

Ensimmäisten avaajien joukossa ovat optikkoliike Instrumentarium, lääkärikeskus Mehiläinen, ravintola Beef & Grill, hampurilaisravintola Hesburger, nepalilainen ravintola Mount Nepal sekä aasialaista ruokaa tarjoava Jufu.

Ravintoloista muut ovat uusia tulokkaita Tapiolassa, paitsi Mount Nepal, joka muuttaa Tapiolan keilahallin naapurista.

Myöhemmin tiloihin on tulossa muun muassa Aktia-pankki, Mehiläisen hammashoitola, lemmikkitarvikeliike Willi, kuplateetä tarjoava More Tea ja Pati's Ice Bar.

Merimieseläkekassan rakennuttama kiinteistö sijaitsee kauppakeskus Ainoan vieressä ja kulku liikerakennukseen tapahtuu joko Länsituulen kauppakujan tai Ainoan kautta. Kulkuyhteys Ainoan ja Länsituulen välillä on sekä M- että 1-tasolta.

Länsituulessa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 6 000 neliötä. Tiloihin tulee yli 20 erikokoista liike- tai palvelutilaa. Liiketilojen vuokranantaja on Merimieseläkekassa.

– Hyvä valtaosa tiloista on vuokrattu, kertoo toimitusjohtaja Terhi Sell Prometheus Partners Oy:stä, joka vastaa tilojen vuokrauksesta.

– Korona on vaikuttanut kysyntään ilman muuta, kuten kaikilla muillakin toimijoilla, mutta talven jälkeen kysyntä on elpynyt. Tapiola kiinnostaa yrittäjiä.

Liiketilojen päälle rakennetaan 7-kerroksista asuintaloa, joka on erillinen asunto-osakeyhtiö. Asuntoja tulee yhteensä 93 ja niiden on määrä valmistua loppukesästä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut