LePyn kesäleiri pitää sisällään muutakin kuin korista

LePyn kesäleirillä liikutaan ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. LePy

Leppävaaran Pyrintö (LePy) järjestää tulevanakin kesänä päiväleirin. Se on mahdollista, koska koronatilanne on helpottanut ja rajoituksia on alettu purkaa.

Vaikka LePy on koripallon erikoisseura, liikutaan leirillä muutenkin kuin koripallon kanssa. Nimekseen leiri on saanut School’s Out Camp.

– Leiri järjestetään terveysturvallisesti. Leppävaaran liikuntahalli ja sitä ympäröivä urheilupuisto tarjoavat siihen hyvät olosuhteet, seuran toiminnanjohtaja Marika Vilanen toteaa.

Hän uskoo, että kesäleiri on hyvä ja helppo tapa palata takaisin liikkumaan vaikka koronarajoitusten vuoksi taukoa olisi kertynyt pidemmänkin aikaa.

Leiripäivän ohjelmaan kuuluu koripalloharjoittelun lisäksi muuta kesäliikuntaa. LePy

Leirin ohjelmassa on erilaisia lajikokeiluja, kesäistä hauskanpitoa, mukavaa yhdessäoloa, koripallon perustaitojen harjoittelua ja viikon huipennuksena leiripelit.

Päiväleiri järjestetään koulujen kesäloman ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin 7.–11. kesäkuuta.

– Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2007–2016 syntyneet tytöt ja pojat, sekä aloittajat että jo korista harrastavat lapset ja nuoret. Kokemusta koriksesta ei tarvita eikä leiriläisen tarvitse olla LePyn jäsen, Vilanen muistuttaa.

Maksullisesta leiristä saa tarkempia tietoja seuran kotisivuilta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut