Espoon Vihreät tavoittelevat yli 20 valtuustopaikkaa

Espoon Vihreät kertoo tiedotteessaan, että sillä on täysi lista, 112 ehdokasta Espoossa. Vaalien siirto huhtikuulta kesäkuulle antoi puolueille lisäaikaa, ja puolueilla jäi enemmän aikaa täydentää listojaan.

Vihreiden pyrkimyksenä on nostaa vaaleissa kannatustaan ja tavoitella yli kahtakymmentä valtuustopaikkaa.

Nuorin ehdokas listalla on Oscar Smith, joka täyttää 18 vuotta toukokuun loppupuolella, juuri ennen vaalipäivää. Listan vanhimman ja nuorimman ehdokkaan välillä on 62 vuotta. Vanhin ehdokas on taiteilija Seija Floderus.

Listalla uusia ehdokkaita ovat nuuksiolainen elintarvikealan ammattilainen ja Agronomiliitossa vaikuttanut Emmi Ahonen ja Iivisniemessä asuva Taideyliopiston hallituksen jäsen ja taidejohtamisen opiskelija Sofia Suomalainen.

Nykyisistä vihreiden valtuutetuista ehdolla ovat kansanedustajat Inka Hopsu, Tiina Elo, Saara Hyrkkö ja Noora Koponen sekä kaupunginvaltuutetut Sirpa Hertell, Johanna Karimäki, Henna Partanen, Mari Anthoni, Mikki Kauste, Pinja Nieminen, Päivi Raunu ja Risto Nevanlinna.

Lopullisesti ehdokaslistat vahvistetaan 14. toukokuuta keskusvaalilautakunnan kokouksessa, jolloin ehdokkaat saavat myös ehdokasnumerot tuleviin kuntavaaleihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut