Espoon kaupungin viestintäjohtajaksi Johanna Pajakoski

Johanna Pajakoski on Espoon kaupungin uusi viestintäjohtaja. Espoon kaupunki

Espoon kaupungin viestintäjohtajan tehtävään on valittu filosofian maisteri Johanna Pajakoski.

Pajakoski on työskennellyt Espoon kaupungilla vuodesta 2002, ensin suomenkielisen opetuksen tulosyksikössä ja vuodesta 2005 konsernihallinnossa viestintäpäällikkönä.

– Astun uuteen rooliini innostuneena ja hyvillä mielin. Espoo on minulle jo erittäin tuttu, mutta viestinnän tehtävissä olen tottunut siihen, että mielen ja aistien pitää olla jatkuvasti auki. Uuden valtuustokauden alku ja Espoo-tarinan päivitys vauhdittavat meitä hienosti uuteen aikaan, Pajakoski kertoo kaupungin tiedotteessa.

Viestintäjohtajan tehtäviin kuuluu Espoon yhteisökuvan ja maineen kehittäminen, kaupungin viestinnän ohjaaminen ja kehittäminen sekä yhteisten viestintäkanavien laadusta ja toimituspolitiikasta huolehtiminen.

Viestintäjohtaja vastaa myös ylimmän johdon tuesta viestinnässä ja viestinnän toimista kriisitilanteissa.

Kaupungin viestintäjohtajana vuodesta 2006 työskennellyt Satu Tyry-Salo on jäämässä eläkkeelle ja lomailee loppukevään ajan. Pajakoski hoitaa viestintäjohtajan tehtäviä jo parhaillaan Tyry-Salon sijaisena.

Viestintäjohtajan paikka oli haettavana 2.2.−26.2.2021, ja paikkaan tuli määräaikaan mennessä 26 hakemusta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut