Koronalle on voinut altistua pankissa ja puistossa Leppävaarassa sekä ravintolassa Kivenlahdessa

Leppävaaran Angry Birds -leikkipuistossa sunnuntaina 2. toukokuuta vierailleet ovat saattaneet altistua koronavirukselle, tiedottaa Espoon kaupunki nettisivuillaan. Puisto sijaitsee osoitteessa Veräjäpellonkatu 17. Sirkku Aalto

Kauppakeskus Sellon S-Pankissa maanantaina 3. toukokuuta ja keskiviikkona 5. toukokuuta asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Lisäksi Leppävaarassa on voinut altistua koronavirukselle Angry Birds -leikkipuistossa sunnuntaina 2. toukokuuta kello 14.30–16.15.

Kivenlahdessa Ravintola Nepalissa koronavirukselle on puolestaan voinut altistua torstaina 29. huhtikuuta ja perjantaina 30. huhtikuuta.

Tiedot käyvät ilmi Espoon kaupungin nettisivuilta. Kaupunki kokoaa sivuilleen tiedot julkisista paikoista, joilla olijat ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Paikalla olleita kehotetaan seuraamaan vointiaan erityisen tarkkaan kahden viikon ajan.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys tai ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut