Koronakaranteeneja yhdeksässä espoolaiskoulussa – Kuitinmäessä kolme tautitapausta ja reilut 50 altistunutta

Koronakaranteeneja on kaupungin tuoreen listauksen mukaan yhdeksässä espoolaiskoulussa. Viikko sitten määrä oli sama. Eniten altistuneita on Kuitinmäen koulussa. Arkisto / Sirpa Repo

Yhdeksässä espoolaiskoulussa ja kolmessa päiväkodissa on parhaillaan henkilökuntaa ja lapsia koronakaranteenissa, selviää Espoon kaupungin verkkosivuilleen keskiviikkona päivittämästä listauksesta.

Karanteeniin määrättyjä on eniten Kuitinmäen koulussa, 54. Kuitinmäen kouluun liittyviä tautitapauksia on kolme.

Yksi tautitapaus ja noin 20 karanteeniin asetettua on Sepon, Lähderannan, Haukilahden, Kirstin ja Veräjäpellon kouluissa sekä Lintuvaaran ala-asteella sekä ruotsinkielisessä Finno skolassa.

Lisäksi yhdessä koulussa, jonka nimeä ei julkisteta koulun pienen koon vuoksi, on todettu kaksi tautitapausta ja karanteeniin on asetettu 28 ihmistä.

Kolmessa espoolaisessa päiväkodissa on todettu yksi tautitapaus kussakin. Kaupunki ei julkista päiväkotien nimiä asianosaisten yksityisyyden suojaamiseksi.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut