Espoo-päivän teemana on kiertotalous – ilmoittautuminen ohjelmistoon alkanut

Vuonna 2018 koronasta ei tiedetty vielä mitään. Taiteilija Greta Muuri teki Kude-kuution Tapiolaan juhlistamaan Espoo-päivää. Arkisto/Anneli Tuominen-Halomo

Elokuun viimeisenä lauantaina, 28. elokuuta vietetään jälleen perinteistä Espoo-päivää.

Ilmoittautuminen Espoo-päivän ohjelmistoon on avautunut osoitteessa espoopäivä.fi.

Koronavirusepidemian vuoksi Espoo-päivän ytimessä ovat pienimuotoiset kaupunkitapahtumat eri kaupunginosissa. Niiden rinnalla on tarjolla virtuaalisisältöjä verkossa, jotka kootaan Urban Espoo -sivustolle.

– Haluamme mukaan mahdollisimman paljon pienimuotoisia ja kaikkia koskettavia tapahtumia. Tähän mennessä noin 15 tekijää on ilmoittautunut ja lisää on tulossa. Mukaan mahtuu vielä hyvin, tapahtumakoordinaattori Elina Tamminen sanoo.

Tamminen neuvoo ilmoittamaan tapahtuman mukaan viimeistään heinäkuun loppuun mennessä, niin silloin se ehtii mukaan kaupungin viestintään.

Espoo-päivän ohjelmistoa rakennetaan tänä vuonna kiertotalouden näkökulmasta. Espoon arvojen mukainen teema tulee näkymään niin ohjelmiston sisällöissä kuin tuotantotavoissa.

Elina Tamminen kannustaa espoolaisia järjestämään vaikkapa pihakirppareita.

Kesän kuluessa Espoo-päivän organisaatio neuvoo, miten turvallinen tapahtuman järjestetään.

Espoo-päivää organisoi Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut