Espoolaisbändi teki viisun Huuhkajille – Leeko Norsun kappale valittiin finaaliin yli 200 tarjokkaan joukosta

Espoolainen trio Leeko Norsu on mukana Yle Urheilun järjestämässä Huuhkajaviisu-kilpailussa.

Bändin edustaja Lauri K. aka Myöhä on innoissaan, koska loppukilpailupaikkaa havitteli yli 200 kappaletta. Runsaan tarjonnan vuoksi loppukilpailuun valittiin 12 biisiä, kun tavoitteena oli 10 uutuuskappaletta.

Leeko Norsu määrittelee itsensä räpättyä räimettä soittavaksi trioksi, jonka musiikissa yhdistyy tarinankerronta ja kantaaottavuus. Huuhkajaviisukilpailuun valittu Altavastaaja -kappale edustaa bändin melodisempaa puolta.

Huuhkajaviisujen finaalikappaleet kuullaan huomenna lauantaina Yle Puheella.

– Homman nimi on se, että kolme hehkutetuinta soi futiksen EM-kisalähetyksissä, ja se olisi meidän bändille käänteentekevä juttu, Myöhä viestittää sähköpostitse.

Kävi Huuhkajaviisuissa miten tahansa, Altavastaaja julkaistaan virallisesti suoratoistopalveluissa samana päivänä, jolloin jalkapalloilun EM-kisat alkavat eli 11. kesäkuuta.

Altavastaaja-sinkku ja muut finaalikappaleet ovat kuultavissa ennakkoon Huuhkajaviisut -äänestyssivulla.

Muita kilpailukappaleita ovat muun muassa Niilan feat. Repliikki Sukupolvien unelma, Jeijjon, Miccon ja SenseiNahkan Pohjoiskaartees Pukkiparteis ja Skål Kosmonautit! -bändin Huuhkajarock.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut