Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsiväylää voi nyt seurata uudella tapaa – lataa kätevät sovellukset ja pysy kärryillä Espoon uutisista

Sovellus: Länsiväylän uutiset löytyvät yhdellä klikkauksella, kun lataa älypuhelimelle Länsiväylän uudet sovellukset. Uutissovellus hälyttää alueen suurimmista uutisista.

Länsiväylällä on nyt kaksi digitaalista sovellusta, joiden kautta voi helposti seurata paikallisia uutisia älypuhelimella tai tabletilla.

Päivän lehti -sovelluksen kautta pääsee lukemaan tuoreimman tai aiemmin ilmestyneen Länsiväylän näköislehtenä. Näköislehdessä voi myös täyttää ristikot ja sudokut.

Uutissovellus puolestaan vie suoraan lehden verkkosivujen tuoreimpiin juttuihin, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Molemmat sovellukset voi asentaa osoitteesta www.lansivayla.fi/asenna.

Länsiväylän päätoimittajan Heli Koivuniemen mukaan sovelluksilla on tarkoitus vahvistaa lehden jo entisestään vahvaa lukijasuhdetta.

– Länsiväylä on kaupunkilaisten oma lehti, joka kertoo kaiken olennaisen, mitä kotikaupungissa tapahtuu. Sovellukset tarjoavat uuden helpon ja nopean tavan seurata uutisointiamme, Koivuniemi sanoo.

Sovellukset tarjoavat uuden helpon ja nopean tavan seurata uutisointiamme.

– Uutissovelluksessa Länsiväylän uutiset pääsee lukemaan avaamatta selainta. Lisäksi sovellus hälyttää, kun Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella tapahtuu jotakin erityisen merkittävää. Päivän lehti -sovellus on todella kätevä, jos painettua lehteä ei ole saatavilla esimerkiksi kesämökillä tai ulkomaanmatkoilla, hän jatkaa.

Sovellusten julkaisu osuu päätoimittajan mukaan hyvään ajankohtaan, sillä Länsiväylän toimitus on parhaillaan järjestämässä uutistyötään uuteen uskoon.

– Kun saamme uudistuksen valmiiksi, pureudumme Espoon lähiympäristössä kiinnostaviin ja polttaviin ajankohtaisaiheisiin entistä napakammin. Nyt kannattaakin ladata sovellukset, jotta pääsee seuraamaan muutosta myös niiden kautta, Heli Koivuniemi kannustaa.

Kun sovellukset on asennettu omalle laitteelle, tuoreet uutiset löytyvät sinisen kuvakkeen ja näköislehti valkoisen kuvakkeen alta. Päivän lehti -sovellus ohjaa asentamaan myös uuden uutissovelluksen.

Päivän lehti -sovelluksen lataamalla saa käyttöön myös uutisilmoitukset, joita toimitus alkaa lähettää päivittäin suurimmista ja kiinnostavimmista paikallisista jutuista. Sovelluksessa voi valita, mistä aihepiireistä ilmoituksia haluaa. Vaihtoehtoina on esimerkiksi urheilu, kulttuuri tai kaikkein suurimmat uutiset.