Kiekko-Espoo paalutti: Tavoitteena nousu Liigaan kolmen kauden aikana

Jääkiekko: Espoossa halutaan pelata huippulätkää. Kiekko-Espoossa tiedetään, että nousu Liigaan ei riipu pelkästään omasta tahdosta.

Tuleva jääkiekkokausi 2021–2022 on neljäs uuden Kiekko-Espoon historiassa ja toinen Mestiksessä. Projektin alusta alkaen on ollut havaittavissa, että uudet toimijat Espoossa haluavat enemmän kuin Suomi-Sarja tai Mestis tarjoavat seuran tulevaisuudelle.

Kiekko-Espoo julistaa tänään medialle lähettämässään tiedotteessaan, että seuran missio on alusta alkaen ollut yhdistää espoolaista jääkiekkoa ja rakentaa edustustoimintaa kohti Suomen korkeinta sarjatasoa.

Seuran tavoitteena on seuraavan kolmen kauden aikana rakentaa Kiekko-Espoosta liigakelpoinen jääkiekkoseura.

– Tiedostamme, että Liigaan pääseminen ei riipu pelkästään Kiekko-Espoon tahdosta, mutta teemme töitä, jotta toimintamme vastaisi Liigan kriteerejä, tiedotteessa todetaan.

Liigaan nousun tiellä on suljettu sarja.

Puheenjohtaja Ami Rubinstein ja urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits ovat tehneet Kiekko-Espoossa väkevää taustatyötä seuran talouden eteen alusta lähtien. Parivaljakko ja heidän luotsaamansa taustajoukot tekivät vaikeana koronakautenakin kiitettävää työtä.

Liigaan pääseminen ei riipu pelkästään Kiekko-Espoon tahdosta.

Pelaajien asiat hoidettiin haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Kiekko-Espoo joutui pelaamaan suurimman osan kaudesta ilman yleisöä.

Aiemmat yritykset pelata lätkää korkeimmalla sarjatasolla Espoossa ovat kariutuneet erilaisiin syihin.

– Yhdessä tekemällä voimme nostaa espoolaisen kiekon ja pelaajakehityksen valtakunnan huipulle, Ami Rubinstein kertoo tiedotteessa.

Tällä kertaa espoolaisen jääkiekon ajureille voi toivoa onnistumista. Epäonnistumisista on tarpeeksi kokemusta Espoossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut