Espoon kuntavaaliehdokkaat kohtaavat Länsiväylän luonto- ja ympäristöaiheisessa paneelissa torstaina – suora lähetys verkossa kello 15

Länsiväylän päätoimittaja Heli Koivuniemi juontaa kuntavaaliehdokkaiden vaalipaneelin tänään Espoon Hanasaaressa. Janne Koivisto

Mikko Välimaa

Espoolaiset kuntavaaliehdokkaat kohtaavat torstaina Hanasaaressa Länsiväylän järjestämässä vaalipaneelissa.

Länsiväylä näyttää keskustelun suorana kello 15 alkaen.

Keskustelun aiheena on viihtyisä ja luontoa arvostava Espoo. Panelistit pääsevät ottamaan kantaa muun muassa siihen, saadaanko Espoosta tehtyä hiilinielu ja onko Espoon luonnon monimuotoisuus tuhoutumassa.

Entä tarvitaanko Espooseen lisää luonnonsuojelualueita ja miten kaupunki voi turvata lähivirkistysalueet sekä mahdollisuuden päästä luontoon?

Asialistalla on myös kysymyksiä Suomenojan lintukosteikon kohtalosta, kun vanha puhdistamo lopettaa toimintansa. Paneelissa kysytään myös, miten Nuuksiota ja luontokohteita, saaristoa käytetään kestävästi ja miten turvataan Keskuspuiston säilyminen.

Paneeliin osallistuvat kokoomuksen Kai Mykkänen, vihreiden Sirpa Hertell, RKP:n Anders Portin, SDP:n Helena Marttila, perussuomalaisten Kari Paunonen, kristillisdemokraattien Sari Savela, vasemmistoliiton Mari Rummukainen ja keskustan Sara Saramäki.

Paneelin juontaa päätoimittaja Heli Koivuniemi.

Siirry vaalien tulospalveluun

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut