Kilon pääpoliisiasemalla alkoi puolitoista vuotta kestävä suurremotti – asiakas- ja lupapalvelut palvelevat remontista huolimatta

Länsi-Uudenmaan poliisin pääpoliisiasemalle Espoon Kilossa tehdään peruskorjaus. Työt ovat käynnistyneet rakennuksen moottoritien puoleisesta päädystä ja valmistuvat loppuvuonna 2022.

Remontissa tilat uudistetaan täysin. Asiakas- ja lupapalvelutilojen yhteyteen rakennetaan laajennus, jonka myötä sisäänkäynnin yhteyteen voidaan rakentaa turvatarkastustilat. Myös ulkovarastot ja poliisivankila uudistetaan.

Poliisilaitoksen toiminta ja asiakaspalvelu säilyvät samassa rakennuksessa sijaitsevissa väistötiloissa remontin ajan.

− Turvaamme asiakas- ja lupapalvelutoiminnat peruskorjauksen aikana. Remontilla ei ole vaikutusta myöskään poliisin muuhun toimintaan, vaan palvelemme normaalin toimintakykymme mukaisesti, sanoo apulaispoliisipäällikkö Jarmo Pitkämäki tiedotteessa.

Remontista vastaa rakennuksen omistava kiinteistösijoitusyhtiö SBB Norden AB yhdessä valtion Senaatti-kiinteistöjen kanssa. Senaatti-kiinteistöt vuokraa tilat SBB Norden AB:lta ja vuokraa ne edelleen Poliisihallitukselle.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 23,6 miljoonaa euroa. Asemalla työskentelee 430 henkilöä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut