Konsertteja yllättävissä paikoissa – Rantaraitti soi! -festivaali tuo musiikin ihmisten luo luontoon

Espoo saa uuden, kesäisen festivaalin. Rantaraitti soi! on kamarimusiikkifestivaali, joka järjestetään Rantaraitin varrella. Se tuo musiikkielämyksiä ihmisten luo luontoon, uusiin ja yllättäviin paikkoihin.

Ensimmäinen konsertti kuullaan 28. kesäkuuta ja päätöskonsertti 4. heinäkuuta.

Konsertit toteutetaan pääosin ulkoilmakonsertteina ja yhtenä aspektina on paikan, ajan ja olosuhteiden ennakoimattomuus. Konsertin voi kuulla metsässä,

kalliolla, rannalla ja ehkäpä jopa saaressa.

Barokkia pihalla -konsertit kuullaan maanantaina 28. kesäkuuta, keskiviikkona 30 kesäkuuta ja perjantaina 2. heinäkuuta. Duo Sini Ström & Henrik Holmström soittaa useita konsertteja ohjelmistonaan barokkimusiikkia. Esiintymispaikkoja ei julkaista etukäteen, vaan esiintyjät ilmestyvät pop-up -tyyliin yllättämään reitin varrella kulkevat.

Torstaina 1. heinäkuuta Rantaraitilla on Nykymusiikin yö kello 22 alkaen.

Lauantaina 3. heinäkuuta kuullaan puolestaan Musiikkimaraton. Yhden päivän aikana, kello 12–18, useat konsertit kuljettavat kuulijan Rantaraitin päästä päähän. Konsertit järjestetään Rantaraitin varrelta löytyvissä kahviloissa.

Päätöskonsertti on sunnuntaina 4. heinäkuuta kello 16 Espoonlahden kirkossa.

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut