Koronalle on voinut altistua saaristoreitillä, kahdessa Ison Omenan ravintolassa ja kodinkoneostoksilla Suomenojan Gigantissa viitenä eri päivänä

Suomenojan Gigantissa asioineet ovat voineet altistua koronatartunnalle sunnuntaina 30. toukokuuta kello 11–18, maanantaina 31. toukokuuta kello 15.30–21, tiistaina 1. kesäkuuta kello 10–14, keskiviikkona 2. kesäkuuta kello 17–21 ja perjantaina 4. kesäkuuta kello 10–17, kertoo Espoon kaupunki verkkosivuillaan.

Koronalle on saattanut altistua myös Espoon saaristoliikenteessä M/S Vallisaarella reitillä Soukka–Pentala lauantaina 5. kesäkuuta kello 16.30–16.50.

Kesäkuussa myös kolmessa ravintolassa on saattanut altistua tartunnalle.

Kauppakeskus Isossa Omenassa sijaitsevassa Taco Bellissä on voinut altistua koronalle tiistaina 1. kesäkuuta kello 12–12.45 ja ravintola Friends & Brgrsissa tiistaina 1. kesäkuuta kello 12–13.

Lisäksi Viherlaakson ostoskeskuksessa sijaitsevassa Ravintola Aronassa on voinut altistua koronalle keskiviikkona 2. kesäkuuta kello 11–12 ja torstaina 3. kesäkuuta kello 12–12.30.

Näinä aikoina näissä paikoissa olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja mahdollisia koronavirustautiin sopivia oireitaan erityisen tarkkaan, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut 14 päivää.

Espoon kaupunki koronaa verkkosivuilleen tiedot julkisista paikoista, joilla olijat ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Tiedot ilmoitetaan, jos kaikkia paikalla olleita henkilöitä ei ole pystytty tavoittamaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut