Pikku Prinssi kesäteatterissa

Nuoret näyttelijät ovat innoissaan päästessään harjoittelemaan näytelmää esityspaikalle. Yhteisöteatteri Jäänsärkijät

Yhteisöteatteri Jäänsärkijät on suureksi riemukseen päässyt harjoittelemaan kesäteatteriesitystä. Pikku Prinssi on koko perheelle suunnattu esitys, joka saa ensi iltansa elokuussa.

Antoine de Saint-Exupéryn klassikkoon pohjautuva esitys herättää miettimään, mikä elämässä on todella tärkeää: ruusut, tähtien nauru ja tuulen suhina vehnäpellossa.

Nuoret harrastajanäyttelijät ovat päässeet hyvään vauhtiin alkukesän harjoituksissa Järvenperässä Kulttuurikeskus Pikku Auroran pihalla.

Näytelmässä käytetään rekvisiittana toisen maailmansodan aikaisen hävittäjälentokoneen replikaa, joka antaa sekä esiintyjien että yleisön mielikuvitukselle ainakin 8 metrin pituiset siivet.

Esityksen on käsikirjoittanut Pekka Mattila ja hän myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään Meeri Arvola, Aura Goodacre, Linda Jaser, Helmi Kyytsönen, Iisa Lammi, Ida Pirttisaari ja Emma Vähäkallio.

Ensi-ilta on perjantaina 6. elokuuta. Esitykset jatkuvat 21. elokuuta asti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut