Rentoutumisalueen ikäraja on 18 – Laivoilta tutut konseptit rantautuvat Tallink City Hotelliin

Thea Ekholm

Tallinnan keskustassa sijaitseva Tallink City Hotel sulki ovensa koronapandemian alkuvaiheessa maaliskuussa 2020.

Vuonna 2004 valmistuneessa hotellissa aloitettiin mittava remontti, jonka myötä rakennuksen kaikki sisätilat uudistettiin. Remontoitu hotelli avaa ovensa tämänhetkisten tietojen mukaan 30. kesäkuuta.

– Alun perin hotelli piti avata jo kesäkuun alussa ja kaikki oli siihen mennessä valmista, mutta olemme riippuvaisia Helsingin ja Tallinnan välisestä laivaliikenteestä ja suomalaismatkustajista. Jos he eivät pääse Tallinnaan, meidän ei kannata avata hotellia, Tallink Hotelsien myyntijohtaja Marina Mättik sanoo Tallinna24:lle.

Hotellin uudistus on virolaisen Meelis Pressin käsialaa. Thea Ekholm

Tallink City Hotellin uudistus on virolaisen Meelis Pressin käsialaa. Mittava remontti alkoi viime vuoden syyskuussa. Ensin hotelli tyhjennettiin kaikista vanhoista kalusteista, jotka lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen. Sitten päästiin tekemään varsinaisia muutostöitä. Uudistuksen myötä hotellista hävisivät kellarikerroksen yökerho, kokoustilat ja osa hotellihuoneista.

Hotelliuudistuksen myötä Tallinkilla haluttiin lisätä synergiaa laivojen ja hotellien välillä. Niinpä Tallink City Hotelliin tuotiin menestyskonsepteja laivoilta.

– Meillä on täällä Grill House City -ravintola, tuttu ravintolakonsepti laivoilta. Lisäksi hotellin aulaa avautuu Tallinkin verkkokaupan showroom, jossa asiakkaat voivat tutustua sesongin uutuustuotteisiin. Tuotteet voi tilata verkkokaupasta joko seuraavaksi aamuksi hotelliin tai sitten kotiin, Mättik kertoo.

Grill House City -ravintola toimii kahdessa kerroksessa. Sen kellarikerroksen tiloissa oli ennen hotellin yökerho. Samassa ravintolassa tarjoillaan hotellivieraille aamiaista ja sunnuntaisin siellä voi nauttia brunssista.

Grill House City -ravintola palvelee kahdessa kerroksessa. Thea Ekholm

Lisäksi hotellin aulaan tulee 24/7 avoinna oleva viinibaari, josta asiakas voi osta viinejä etukäteen ladattavalla maksukortilla.

Hotellissa on myös aikuisille (+18) tarkoitettu rentoutumisalue, jossa on kolme erilaista saunaa ja lepoalue. Lisäksi on kolme hoitohuonetta, jotka tarjoavat erilaisia kauneushoitoja ja hierontoja. Hotellin 10. kerroksessa on tapahtumatila noin 40 hengelle, jota voi vuokrata kokous- tai juhlakäyttöön. Työntekoa varten hotellista voi vuokrata yhden hengen hiljaisia huoneita.

Hotellin rentoutumisalue on tarkoitettu vain aikuisille. Thea Ekholm

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut