Matinkylässä voi yöpyä nyt sviitissä, Espoon tuorein hotellitulokas avasi vihdoin koko hotellin – kattoterassia saadaan odotella ensi kesään

Helmikuusta lähtien huoneistohotellina toiminut Hotel Mattsissa on lähes 200 huonetta. Aamiaisen ja à la carte -listan antimista voi nauttia sisäpihan terassilla.

Hotel Matts sijaitsee Ison Omenan vieressä Matinkylässä. Kattoterassia pääsee käyttämään kesällä 2022. Kassiopeia Hotels & Restaurants

Espoon Matinkylässä sijaitseva Hotel Mattsin avasi 192 huonetta yöpyjille. Hotellissa on helmikuusta lähtien voinut majoittua huoneistohotellin kalustetuissa huoneistoissa. Aurinkoinen kattoterassi baareineen avataan vasta kesällä 2022.

Helmikuussa avanneessa, 183-paikkaisessa Ravintola Frejassa tarjotaan aamiaista, annoksia à la carte -listalta sekä hotellivieraille että yleisölle. Sisäpihan terassi on myös ruokailijoiden käytössä. Kesän jälkeen päivittävin vaihtuva lounas palaa listalle, kerrotaan tiedotteessa.

Hotel Matts lukeutuu majoituskapasiteetiltaan Espoon suurimpiin hotelleihin. Se sijaitsee Matinkylän Tynnyripuiston vieressä. Puiston palveluita ja ympäristöä uusitaan lähiaikoina.

Hotel Mattsissa on kalustettujen ja täysin varusteltujen huoneistojen lisäksi standard-, standard combi- ja superior-huoneissa sekä juniorsviitissä ja sviitissä.

– Olemme iloisia, että Hotel Matts on saatu majoituspalveluiden osalta kokonaisuudessaan auki. Uskon, että kesällä lomailijat löytävät uudenlaisia ja monipuolisia kaupunkikohteita, kuten Espoon, toteaa tiedotteessa operatiivinen johtaja Helena Sopen-Luoma Kassiopeia Hotels & Restaurantsilta.

Hotellin tilat ja palvelut on suunniteltu myös tapahtumakäyttöön.

– Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat muun muussa katutasossa sijaitseva 100-paikkainen kokous- ja tapahtumatila omalla sisäänkäynnillä. Hotellin ylimmässä kerroksessa on myös saunatilat, joita voivat käyttää hotellivieraat, mutta ne ovat myös varattavissa yksityiskäyttöön, kertoo Helena Sopen-Luoma tiedotteessa.

Vieressä sijaitseva kauppakeskus Ison Omena tarjoaa mahdollisuuden shoppailuun sekä sisäleikkipuiston ja elokuvateatterin hyödyntämiseen.

– Sijaintimme on monelta suunnalta katsoen erinomainen. Hotellimme parkkihalli on vieraidemme käytössä, ja meillä asioivat voivat pysäköidä veloituksetta neljän tunnin ajan. Myös parkkihallin vuorokauden paikoitusmaksu on edullinen verrattuna esimerkiksi keskustan hintatasoon. Hotellivieraiden on helppo liikkua esimerkiksi metrolla Tapiolaan, Keilaniemeen tai keskustaan. Metron uusi läntinen sisäänkäynti sijaitseekin avain hotellin vieressä, Helena Sopen-Luoma jatkaa.

Kassiopeia Hotels & Restaurantsin taustalla on vuonna 1997 perustettu Kassiopeia Finland Oy. Yrityksellä on Kittilässä Levillä hotellit Hotel K5 Levi sekä Hotel Levi Panorama, jonka yhteydessä toimii tapahtumakeskus Levi Summit.

Espoossa yrityksellä on ympärivuotinen merenrantakahvila Nokkalan Majakka Matinkylässä sekä lounasravintola ja pitopalvelu Knitter lounas & catering Kilossa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut