Katso tästä: Peter Nymanin juontamassa Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelissa ruodittiin sitä, mikä houkuttelee uusia asukkaita

Katso tästä livetallenne paneelikeskustelusta

Kehyskunnissa on vetovoimaa. Tämä kävi ilmi Peter Nymanin juontamassa livestream-paneelissa, jossa olivat keskustelemassa Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula, Lohjan valtuuston puheenjohtajana kuluneen kauden toiminut Joona Räsänen (sd), OP Koti Uusimaan toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Tallenteen keskustelusta voi katsoa osoitteessa etelasuomenmedia.fi/vetovoimainen_lansiuusimaa.

Paneelissa keskusteltiin muun muassa siitä, mikä houkuttelee muuttajia ja kesävieraita alueelle, Miksi Tunnin juna -hanke on niin tärkeä alueelle, mikä on läntisen Uudenmaan asuntomarkkinatilanne ja kuinka vetovoimainen alue on mökkikuntana. Lisäksi saatiin vinkkejä niin tämän vuoden Asuntomessuista kuin asumisen trendeistäkin.

Paneelin järjesti Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Tämä lehti on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut