Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi Tallinkin laivaa lähtee vuokralle Afrikkaan – liikennöivät Italiaan

Tallink-konserni on ilmoittanut vuokraavansa väliaikaisesti kaksi alustaan Victoria I:n ja Romantikan Marokkoon.

Alukset vuokrataan marokkolaiselle Tanger MED Port Autoritylle lokakuuhun 2021 saakka. Laivat tulevat liikennöimään Marokon ja Ranskan sekä Marokon ja Italian välillä kuluvan vuoden heinä–syyskuussa.

Asiasta kertoo Tallinna24.

Victoria I lähtee Tallinnasta Marokkoon 28. kesäkuuta ja Romantika 5. heinäkuuta 2021. Molemmat laivat vuokrataan 100 päivän ajaksi, ja ne palaavat Tallinnaan lokakuussa.

Vuokrauksen aikana aluksia operoi laivojen oma kansi- ja konehenkilökunta. Tallink on aiemminkin vuokrannut aluksia Välimerelle, joten siellä toimiminen on tuttua miehistöille.

– On hienoa, että olemme onnistuneet vuokraamaan laivojamme käyttöön muualle, eikä niiden tarvitse seistä satamassa. Vaikka Victoria I:n ja Romantikan vuokraus kestää verrattain lyhyen ajan, tarkoittaa se kuitenkin käyttöä aluksille ja ennen kaikkea työtä laivojen miehistölle. Odotamme tietysti myös sitä, että matkustusrajoituksista luovutaan, matkustus jälleen vilkastuu ja laivat pääsevät palaamaan omille reiteilleen, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene kommentoi T24:n mukaan.