Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nettisovelluksessa sovittu tapaaminen muuttui muun muassa törkeän ryöstön yritykseksi ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseksi vantaalaisessa yksityiskodissa juhannusaattona. Uhrina oli mies ja epäiltyinä on kolme naista, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Tapahtumat alkoivat asunnossa, jossa oli ensin juteltu ja nautittu hieman alkoholia. Nainen oli lähtenyt asunnosta, mutta päästänyt sinne kaksi muuta naista, jotka olivat alkaneet pahoinpidellä asuntoon kutsuttua miestä.

– Uhria oli pahoinpidelty lyömällä muun muassa imurin metallisella putkella, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio tiedotteessa.

Sen lisäksi yksi epäillyistä oli uhannut uhria veitsellä ja vaatinut mieheltä rahaa tai pankkikorttia.

– Vaatimusta oli tehostettu huitaisemalla miestä veitsellä, jonka jälkeen epäilty oli lopulta heittänyt veitsen miestä kohti. Veitsi jätti miehen käteen pienen jäljen, Aukio jatkaa.

Pahoinpidelty mies oli saanut hälytettyä apua ja lukinnut itsensä asunnon kylpyhuoneeseen.

Epäilty päätekijä on 16-vuotias tyttö, joka oli kuvannut teon kokonaisuudessaan Instagramiin livelähetyksenä.

– Kaikkien kolmen epäillyn tekijän epäillään syyllistyneen törkeän ryöstön yritykseen ja kahta epäillään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen sekä salakatseluun ja kunnianloukkaukseen, Aukio luettelee.

Lähes valmiin esitutkinnan jälkeen tapaus siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.