Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NHL-tähti ja Ferrari-kuski korkkasivat Ideaparkin sisäkartingradan – kauppakeskukseen kasvatetaan nyt myös viihdekeskusta

Ideaparkin toisessa kerroksessa sijaitsevan uuden Viihdekeskus Ideaparkin sisäkartingrata on aloittanut toimintansa.

Viime viikolla rataa kävivät testaamassa muun muassa NHL-tähti Roope Hintz ja tamperelainen 17-vuotias Ferrari Challenge -sarjaa ajava Luka Nurmi.

Yli 400-metristä rataa ajetaan sähkökartingautoilla.

– Olemme olleet auki muutaman päivän ja vastaanotto on ollut todella hyvä. Yritykset sekä kaveriporukat ovat varanneet mukavasti puolen tunnin sekä tunnin kilpailuja.Rataa on kehuttu paljon sekä sitä että olemme hyvin erilainen paikka positiivisessa mielessä, verrattuna perinteisiin karting-ratoihin. Sähköautomme ovat toimineet todella hyvin, kertoo toimitusjohtaja Hannu Lahtinen toimintaa pyörittävästä Poolmax Oy:stä.

Sisäkartingin suositusikäraja on 15 vuotta ja kuljettajan minimipituus 145 senttiä.

Viihdekeskus Ideaparkissa on avattu myös lasten aktivikteettipuisto Skidipark, joka sijaitsee myös Ideaparkin toisessa kerroksessa Prismaa vastapäätä. Skidiparkista löytyy muun muassa trampoliineja, labyrinttejä, karuselleja, pomppulinnoja ja hohtominigolf.

Viidekeskukseen avataan syksyllä kabinettitilat ja edustussauna yritys- ja yksityistilaisuuksia varten.

Ideaparkin toisessa kerroksessa on aiemmin toiminut erilaisia sisähuvipuistokonsepteja, muun muassa Särkänniemen pyörittämä Zones by Särkänniemi ja Ideaparkin oma Zones Ideapark.

Poolmax on ravintolakonserni NoHo Partnersin tytäryhtiö, joka pyörittää Tampereella Hämeenkadun Spece Bowlingia & Billiardsia, Puuratarhakadun Viihdekeskus Crazya ja Rautatienkadun Galaxie Centeriä. Yhtiöllä on toimintaa myös Turussa, Oulussa, Seinäjoella ja Porissa.