Helteessä ahkeroivat Espoon sairaalaan työntekijät kokivat erikoisen yllätyksen – Kirkkonummella toimiva yritys halusi ilahduttaa ammattilaisia, jotka eivät voi työskennellä etänä

Kirkkonummella toimiva Donna Italia Finland muisti korona-ajan etulinjan työntekijöitä, jotka eivät voi tehdä etätöitä. Yrityksen toimitusjohtaja päätti tarjota ilmaisen lounaan työntekijöille Espoon sairaalassa.

Toimitusjohtaja Jari Hirvonen ja hänen neljän hengen tiiminsä paistoivat lounastauon aikana melkein 300 aitoa italialaista kiviuunipizzaa Espoon sairaalan 400 henkilökuntaan kuuluvalle.

Idea tapahtumasta lähti Hirvosen mukaan jalostumaan siitä, kun mediassa kirjoitettiin paljon koronapandemiasta, mutta hänen mielestään etulinjassa työskentelevät ammattilaiset jäivät vaille huomiota ja kiitosta.

− Oman verkostoni kautta löysin Espoon sairaalan johtavan ylilääkärin Roope Leppäsen, jonka avustuksella tapahtuma saatiin vietyä maaliin. Ilmakin oli kuin Italiassa, ja päivästä muodostui ikimuistoinen niin ruokailijoille kuin tekijöille.

Donna Italian on perustanut israelilainen Gilad Shalom vuonna 2010. Sen päätoimipaikka on Miamissa, Yhdysvalloissa, ja sillä on kotimaansa lisäksi toimintaa 12 maassa. Yritys on erikoistunut hotelleille, ravintoloille, kahviloille, pubeille ja tapahtumiin suunnattuun konseptiin, joka mahdollistaa aidon italialaisen kiviuunipizzan valmistamisen kolmessa minuutissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut