Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkahvia robottibaristalta, premium-tason siipiravintola, 3D viihdekeskus – Iso Omena houkuttelee helteeseen kyllästyneitä kaupunkilaisia liudalla uusia elämyksiä

Kauppakeskus Isossa Omenassa avataan jo avattujen lisäksi vielä useita liikkeitä ja ravintoloita kesän edetessä.

Isossa Omenassa avataan Cityconin tiedotteen mukaan kesän aikana useampia myymälöitä ja ravintoloita. Cityconin liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen uskoo, että uudet avaukset vahvistavat kauppakeskuksen asemaa vetovoimaisena ostos- ja viihtymispaikkana.

Tuorein tulokas on kanansiipiin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut Pretty Boy Wingery -ravintola. Se on aiemmin toiminut katumyyntipisteessä Töölössä, ja avaa nyt ensimmäisen ravintolansa Espoon Matinkylässä.

Kauppakeskuksen M.E.E.T. - ravintolamaailmassa, Coffee Housen viereen avataan elokuussa spagetteihin ja salaatteihin keskittynyt Spaghetteria.

Friteeratuista kanaruoistaan ympäri maailman tunnettuKentucky Fried Chicken eli KFC avaa ovensa syksyllä ravintolamaailman aukiolla. Ravintoloita tulee Espoon lisäksi Helsinkiin ja Turkuun.

Suomessa ensimmäistä kertaa toimiva robottibarista Kiki myy tiedotteen mukaan erikoiskahveja, jäätelöä ja limua sekä palvelee ja viihdyttää Ison Omenan asiakkaita heinäkuussa. Kiki löytyy RoboCaffen pop up -kahvilasta, joka on auki kuukauden.

Elokuun alussa Ison Omenan toiseen kerrokseen avautuu 3D-teknologiaan perustuva koko perheen viihdekeskus Holoverse. Holoversen valosta tehdyt hologrammit näyttävät tiedotteen mukaan todellisilta ja kiinteiltä. Kyseessä on kansainvälisen toimijan ensimmäinen viihdekeskus Suomessa.

Myös Kiinteistövälitysyritys Solid House avaa myös toimipisteensä elokuussa. Laatukoru, Synsam ja DNA uudistavat konseptiansa ja muuttavat uusiin tiloihin kauppakeskuksessa kesän aikana.

Kesäkuussa avattiin asusteisiin, sisustustuotteisiin ja juhlatarvikkeisiin erikoistunut Lahjamaa. Heinäkuussa uuden myymälänsä avaa perinteikäs, merkkitietoisten suosima amerikkalaismuotiin ja kodin sisustuksen merkki Gant. Se sijoittuu ensimmäisen kerroksen keskusaukiolle Nanson viereen.