Espoon Pitkäjärvenrannan tulipalosta mittavat vahingot – poliisi tutkii syttymissyytä

Pitkäjärven rannassa sijaitseva rakennus tuhoutui täysin tulipalossa lauantai-iltana. Minna Airamaa

Pitkäjärvenrannassa lauantai-iltana sattuneessa rakennuspalossa oli vaarana palon leviäminen naapuruston rakennuksiin.

Voimakasta savua ja korkeita liekkejä aiheuttaneessa palossa tuhoutui täysin noin 100 neliömetrin kokoinen Pitkäjärven rannassa sijainnut rakennus. Lisäksi naapuritontilla oleva rakennus kärsi vaurioita.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle palo oli täyden palon vaiheessa.

– Jos se olisi ehtinyt palaa pidempään tai ajomatka olisi ollut pidempi, palo olisi voinut levitä naapuruston taloihin. Nytkin tuli ehti osittain levitä viereiseen rakennukseen, mutta se onnistuttiin ripeästi sammuttamaan, kertoo palopäällikkö Tuukka Tuuli Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa kirjanneensa tulipalosta rikosilmoituksen nimellä varomaton käsittely. Ilmoituksen laatu ja nimike voivat kuitenkin muuttua tutkinnan aikana.

Poliisi on tehnyt paikalla teknistä rikospaikkatutkintaa ja pyrkii puhuttamaan ja kuulemaan paikalla olleita osallisia ja todistajia.

Palosta ei aiheutunut varsinaisia henkilövahinkoja, mutta kaksi henkilöä kävi lääkärin tarkastuksessa. Tulipalon omaisuusvahingot olivat varsin mittavat.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut