Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantakahvila, kultasepänliike, ulkoilusaari, risteilyalus – muun muassa näissä paikoissa Espoossa on voinut altistua koronalle

Espoon kaupunki on päivittänyt listaa paikoista, joissa on voinut altistua koronalle.

Kaupunki tiedottaa altistumisista julkisilla paikoilla silloin, kun kaikkia paikalla olleita ei ole pystytty tavoittamaan.

Kaupunki ohjeistaa paikalla olleita seuraamaan oireita erityisen tarkkaan altistumista seuraavan 14 vuorokauden ajan. Lievienkin oireiden ilmaantuessa tulee hakeutua koronatestiin.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Cafe Mellstenissä Haukilahden rannassa on voinut altistua koronalle tiistaina 13. heinäkuuta kello 11–13.

Kauppakeskus Sellon Kultajousi-liikkeessä on voinut altistua lauantaina 10. heinäkuuta kello 11–18 ja sunnuntaina 11. heinäkuuta kello 12–18.

Isossa Vasikkasaaressa on voinut altistua koronalle lauantaina 10. heinäkuuta, kello 15 menolautalla ja noin kello 19–20 paluulautalla. Koronaan sairastunut ei asioinut saaren kahviloissa.

Risteilyalus M/S RoyalCatillä on voinut altistua koronalle perjantaina 9. heinäkuuta ja lauantaina 10. heinäkuuta.

Ravintola Davistossa, Kuunkehrä 2, Olari, on voinut altistua koronalle perjantaina 9. heinäkuuta kello 16–17.

Lue myös:

Espoon tartuntatautiyksikkö ohjeistaa kaikkia Hangon Regatassa juhlineita: "Käy koronatestissä ripeästi, viimeistään 10 päivän kuluessa. Käytä ajanvarauksessa tiettyä koodia. "

Ravirata, kuntosali, vaate- ja urheilukauppa, ravintola... – Espoossa jälleen useita paikkoja, joissa on voinut altistua koronalle