Vantaan Tubecon siirtyy ensi vuoteen, mutta Tubecon Games järjestetään elokuussa Tampereella

Tubecon-tapahtuma kokoaa yhteen vaikuttajat, tubettajat ja yleisön. Arkisto/Jani Wallenius

Vantaalle elokuuksi suunniteltu Tubecon siirtyy ensi vuoteen. Syynä siirtoon ovat koronarajoitukset.

– Yleisömme ja esiintyjiemme turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Tärkeää on myös tubeconmainen tunnelma, viihtyisyys ja elämyksellisyys. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi jouduimmekin nyt tekemään raskaan päätöksen Vantaan tapahtuman siirtämisestä ensi vuoteen, koska emme voi järjestää tapahtumaa sellaisena kuin se pitäisi järjestää, toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn tiedotteessa.

Tubecon on Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma. Tubettajat, vaikuttajat ja yleisön yhteen kokoavan tapahtuman kävijämäärä lasketaan tuhansissa.

Tapahtuma toteutuu elokuussa 2022 Vantaan Energia-areenalla ja Myyrmäen urheilupuistossa. Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan.

Vantaan tapahtuman siirtyminen ei vaikuta Tampere-talossa tänä vuonna 20.–21. elokuuta järjestettävään Tubecon Gamesiin. Se toteutuu ennakkosuunnitelmien mukaisesti.

Tubecon Gamesiin osallistuu suuri joukko vaikuttajia ja tubettajia, kuten Herbalisti, Ilaripro, PAQPA, NikojaSanttu, Tinke, MrJallu101, Jennysvoices, Mikirotta, Nedde, Namikolinx, Boheemi, ZoneVD ja Jaakko Parkkali.

Tubecon Games -tapahtumassa on järjestetään muun muassa Suomen suurin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, jossa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Tapahtumassa ratkeaa niin ikään Counter Strike -pelin Suomen mestaruus 2021.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut