Kirppiksiä, taidekierroksia ja musiikkia – Keran Hallien elokuu on täynnä ohjelmaa

Keran Halleissa on tarjolla monipuolista kulttuuriohjelmaa koko elokuun ajan. Entisen logistiikkakeskuksen sisäpihalle, kymmenmetristen muraalien keskelle, on rakennettu Lastaamo-lava esityksiä varten.

Tämän kuun keikat alkavat 5. elokuuta, kun lavalla nähdään harvoin keikkaileva Plutonium 74 -yhtye. Samana päivänä on myös Sokea piste -teatteriesitts. Se nähdään myös 6. elokuuta. 14. elokuuta lavalle nousee Ursus Factory.

Musiikkikeikkojen lisäksi tulossa on myös sirkusesityksiä, nykytanssia sekä runo- ja elokuvatapahtumia. Lastaamo-lavan esitykset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, osa sisätilojen tapahtumista sen sijaan on maksullisia.

Kulttuuritarjonnan ohella Keran Hallien sisäpihalla järjestetään maksuton kirpputori joka toinen lauantai syyskuun loppuun asti. Kirpputorien yhteydessä järjestetään ilmaisia taidekierroksia kello 13.30-15. Lauantaisin Halleilla järjestetään myös panimokierroksia alueen kolmen panimon tiloissa.

Espoo-päivänä, lauantaina 28. elokuuta Keran Halleilla on ohjelmaa koko päivän. Kirppikksen ja taidekierrosten lisäksi on tarjolla Roller Disco ja Improteatteri Lollaattorin esitys. Illan musiikkiesityksistä vastaavat Puhelinseksi sekä Kynnet.

Tapahtumien organisoi Kera-kollektiivi Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen ja Keran Hallien tuella.

Tapahtumia järjestetään syksylläkin siihen asti, kun osaa halleista aletaan purkaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut