Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huippusuosion saanut metsähotelli rakennetaan nyt Velskolaan – Lemmikitkin tervetulleita nukkumaan taivasalle

Nuuksion kansallispuiston kupeeseen, Velskolan kurssikeskukseen nousee viikonloppuna 28.–29. elokuuta metsähotelli.

Metsähotellista on varattavissa yhteensä 40 petipaikkaa telttoineen tai riippukeinuineen.

Omatoimiselle telttailualueelle mahtuu lisäksi yöpymään 50 henkeä.

Tänä vuonna metsähotellin espoolaisille järjestää Kirkko Espoossa. Espoon seurakunnat liittyvät tapahtumalla Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtumaan sekä Metsähallituksen koordinoimaan Suomen luonnon päivään.

Kaksi vuotta sitten Suomen Ladun Oittaalle rakentaman metsähotellin 400 paikkaa varattiin täyteen muutamassa päivässä (LV 21.8.2019).

Nuku yö ulkona -tapahtumaa edeltää pääosin maksuton Suomen luonnon päivä Velskolassa lauantaina 28. elokuuta kello 14–19. Ohjelmassa on luvassa niin melontaa, geokätköilyä kuin lampaiden rapsutusta.

Espoon seurakuntien projektikoordinaattori Laura Leipakka sanoo tiedotteessa, että nyt eletään luontohengellisyyden buumia, josta kertovat suosituiksi tulleet retriitit sekä kaupunki- ja luontopyhiinvaellukset. Leipakan mukaan taivaan alla nukkuminen on jonkinlainen henkinen tai hengellinen kokemus.

Päivätapahtumassa voi osallistua muun aktiviteetin lomassa myös metsäkirkkoon tai rauhoittua äänimaljahartaudessa.

Suomen luonnon päivä Velskolassa on kaiken ikäisten tapahtuma, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nuku yö ulkona -tapahtumaan ilmoittaudutaan verkossa 15. elokuuta mennessä. Yöpyminen on maksutonta. Sunnuntaiaamun brunssin hinta on 10 euroa.

Tapahtumiin saa napata mukaan myös oman lemmikin, kunhan se on hihnassa eikä häiritse alueen muita eläimiä kuten poneja ja lampaita.