Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoon Automuseo järjestää iltatorin – Paikalle odotetaan niin perinteistä torikauppaa kuin antiikin ja autotarvikkeiden myyjiäkin

Espoon Automuseo järjestää iltatorin kahtena keskiviikkona, 18. ja 25. elokuuta. Tori on avoinna kello 16–19 Bodomjärventie 35:ssä.

Paikalle odotetaan niin perinteistä torikauppaa kuin antiikin ja autotarvikkeiden myyjiäkin.

Automuseo pyrkii iltatorin avulla elävöittämään Pohjois-Espoon kylätoimintaa ja tarjoaa mahdollisuuden paikallisten tuotteiden kauppapaikalle.

– Automuseo on keskiviikkoisin avoinna kello 19:ään asti, niin halusimme tähän yhteyteen lisää toimintaa. Idea iltatorista on napattu Hangon satamasta, Espoon Automuseo ry:n varapuheenjohtaja Janne Ollenberg kertoo.

– Tavoitteena on järjestää iltatoreja myös ensi kesänä ja silloin aloitamme jo kesän alussa.

Toripaikkoja voi varata paikan päältä kello 15 alkaen ja hinta on viisi euroa ruudulta.

Kiinteitä pöytiä ei ole, joten tuotteet myydään kauppiaiden vaunuista, teltoista tai autoista.

– Uskon, että myyjiä tulee. Tietoa iltatorista on levitetty Espoon torikauppiaiden kautta.

Myyjät ryhmittyvät museon hiekkaparkkipaikalle. Asiakkaille puolestaan on varattu pysäköintipaikat pellolta, jonne mahtuu runsaat 150 autoa kerrallaan.

Viereisellä Backbyn kartanolla on lisäksi tarjolla iltapalaa torihintaan.

Ollenbergin mukaan Espoon Automuseossa on ollut hyvä kesä, mutta ei yhtä vilkas kuin ennätyksellinen viime kesä oli. Korona-aikaa edeltävä kävijämäärä on tänäkin kesänä ylitetty.