Korona-altistumisia nyt lapsille suunnatuissa paikoissa Espoossa – sisäleikkipuistossa ja teatteriesityksessä ollut liikkeellä virusta

Koronalle on voinut altistua liikuntaseikkailupuisto HopLopissa Suomenojalla sunnuntaina 8. elokuuta kello 18–20, tiedottaa Espoon kaupunki verkkosivuillaan.

Lisäksi lasten kulttuurikeskus Aurorassa Järvenperässä on voinut altistua koronalle perjantaina 6. elokuuta kello 18 alkaneessa Pikku Prinssi -näytelmässä.

Paikalla olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja mahdollisia koronavirustautiin sopivia oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut 14 päivää.

Espoon kaupunki kokoaa verkkosivuilleen tiedot julkisista paikoista, joilla olijat ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Tiedot ilmoitetaan, jos kaikkia paikalla olleita henkilöitä ei ole pystytty tavoittamaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut