Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BEHM ja Popeda jo buukattu – Tagi on Pop tulee ensi vuonna entistä isompana festarina

Tunnelma oli hyvä sekä yleisöllä että bändeillä viime lauantaina järjestetyllä Tagi on Pop -festarilla Tapiolan Golfkeskuksen alueella. Yleisömäärä jäi koronatilanteen vuoksi kuitenkin vähäiseksi.

– Ihmisiä pelotti tulla paikalle, tuottaja Mika Hämäläinen sanoo.

– Yleisö sometti vielä paikan päältä, että kannattaa tulla, koska alueella pystyy pitämään turvavälit ja että palvelut toimivat hyvin.

Järjestäjät halusivat toteuttaa tapahtuman kädenojennuksena artisteille ja tekniikan väelle, koska koronarajoitusten vuoksi he eivät tiedä, milloin seuraava keikka voi toteutua.

– Palaute on ollut pelkästään positiivista. Jos koronatilanne normalisoituu, niin Tagi on Pop järjestetään ensi kesänä isosti. Silloin ovat tulossa BEHM ja Popeda. Lisää artisteja julkistetaan loppuvuodesta. Juontajat ovat samat kuin tänä vuonna eli Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka.

Elokuun puoliväli on Hämäläisen mukaan sopiva ajankohta festivaalille, koska silloin ihmiset ovat palanneet lomalta ja koulut ovat alkaneet.

Palaute on ollut pelkästään positiivista.

Tagi on Popista halutaan tehdä jokakesäinen espoolainen tapahtuma.

– Aikuisille suunnattuja festivaaleja ja bailauspaikkoja on seudulla vähän. Tagi on Pop vastaa tähän kysyntään, Hämäläinen toteaa.

Tulevaisuuden tavoitteena on kehittää Tapiolan golfkeskuksesta tapahtumakeskus, mutta ensin pitää vakiinnuttaa Tagi on Popin asema.

– Otamme mielellään ideoita vastaan. Haluamme tuoda Espoota esille ja toiveena on, että Espoon kaupunki lähtisi tähän mukaan, Mika Hämäläinen sanoo.