Ruokarekkojen sijaan Makujen Tapiolasta nautitaan ravintoloissa

Korona vei ruokarekat Tapiolasta, mutta Makujen Tapiola -annoksia on nyt ravintoloissa. Anneli Tuominen-Halomo

Perinteinen Espoo-päivään liittyvä tapahtuma, Makujen Tapiola, on tänä vuonna saanut uuden muodon.

Makujen Tapiola -tapahtuma alkaa tänäkin vuonna Espoo-päivän viikonvaihteesta ja se kutsuu tällä kertaa tutustumaan alueen monipuoliseen ravintolatarjontaan. Alueelle ei aiempien vuosien tapaan tule katuruokaa tarjoavia ruokarekkoja.

Makujen Tapiolaan osallistuu 25 Tapiolan keskuksen kahvila- ja ravintolatoimijaa. Kampanjahintaisia annoksia on tarjolla yli 50. Kampanja jatkuu 5. syyskuuta asti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut