Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tutkii espoolaisella metroasemalla tapahtunutta ryöstön yritystä – pyytää yleisöltä apua

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo tutkivansa Espoossa tapahtunutta ryöstön yritystä, joka tapahtui Urheilupuiston metroaseman pysäköintihallissa.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan teräaseella varustautunut henkilö yritti ryöstää uhrilta omaisuutta sunnuntaina 29.8.

Poliisin mukaan teossa ei aiheutunut henkilövahinkoja eikä epäilty saanut omaisuutta haltuunsa.

Poliisi pyytää yleisöltä apua rikoksen tutkinnassa. Tutkinta kaipaa todistajien havaintoja tapahtumista.

Poliisi on julkaissut neljä kuvaa miehestä, jonka tunnistamiseen se pyytää apua. Poliisi kertoo epäilevänsä, että miehellä on tietoa tapahtuneesta rikoksesta.

Länsiväylä ei julkaise kuvia miehen yksityisyyden suojaamiseksi.

Poliisin mukaan mies poistui pysäköintihallista jalkaisin itäpuolen avoinna olleesta C-ovesta kello 17.44.

Mies on arviolta 25−35-vuotias, karkeasti arvioituna 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on korville ulottuvat tummanruskeat hiukset.

Miehellä oli yllään tumma ohut takki, harmaat collegehousut ja vaaleanruskeat kengät. Teon yhteydessä hän puhui murteetonta suomen kieltä.

Miehellä oli kasvoillaan suurehkot silmälasit ja musta kasvomaski.

Havainnot tapahtumasta tai kuvissa esiintyvän miehen henkilöllisyydestä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031.