Espoo-päivää juhlittiin onnistuneesti – erityisesti yksi paikka sai ihmiset liikkeelle ja viihtymään

Keran alueella oli Espoo-päivänä paljon ohjelmaa, mutta turvavälit oli helppo säilyttää. Digipeople / Pyry Antero

Espoo-päivän vietto sai ihmiset liikkeelle, ja erityisesti Träskandassa ja Suurpellossa väki nautti Espoo-päivän tarjonnasta.

– Ihmisiä oli liikkeellä paljon ja hyvillä mielin erityisesti iltapäivällä, kun aurinko tuli näkyviin, tapahtumakoordinaattori Elina Tamminen sanoo.

– Kera tuntuu muodostuneen pieneksi keitaaksi, jossa ihmiset viihtyivät. Konsertit olivat menestys, koska yleisö pystyttiin jakamaan hyvin lohkoihin.

Eri puolille kaupunkia sijoittuneesta ohjelmasta vastasi yli 100 tapahtumajärjestäjää. Perinteiseen tapaan kaikki Espoo-päivään liittyvät tapahtumat olivat maksuttomia.

Tänä vuonna Espoo-päivän teemana oli kiertotalous. Espoolaiset myivät muun muassa puistoissa itselleen tarpeetonta tavaraa, ja ainakin Leppävaarassa kirpputori houkutteli mukavasti ostajia.

Ensi vuonna Espoon täyttää kaupunkina 50 vuotta, ja se tulee Elina Tammisen mukaan näkymään vuoden 2022 Espoo-päivän ohjelmassa. Mahdollisesti tapahtumalla on toinenkin teema.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut