Espoolaisen kauppakeskuksen lattia sai 3D-maalauksen – Berliinissä asuva taiteilija poimi ideat Espoosta

Espoon luonto inspiroi taiteilijaa. Anneli Tuominen-Halomo

Anneli Tuominen-Halomo

Berliinissä asuva taiteilija Filip Mrwelj on viime päivinä ahkeroinut kauppakeskus Ainoassa maalaamassa valtavaa 3D-maalausta lattiaan.

Eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa työskennellyt ja maalauksillaan Guinnesin World -ennätyksenkin tehnyt taiteilija on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

– Löysin tämän paikan internetin avulla ja otin yhteyttä, 3D Filip Street Artin tekijä kertoo.

Hänellä on yli 15 vuoden kokemus isoista maalausprojekteista kauppakeskuksissa. Ainoassakin maalaus on monen neliömetrin kokoinen.

Filipin maalausten aiheet ovat olleet hyvin vaihtelevia. Ainoaan tekemäänsä maalaukseen hän on poiminut aiheen Espoosta. Teosta hallitsevat vihreä ja sininen eli Nuuksion metsät ja järvet ja kaiken keskellä seikkailee liito-orava.

– En koskaan laske työtunteja tarkkaan, mutta tämän tekemiseen on mennyt noin 45 tuntia. Ennen maalaamista aikaa menee aika paljon suunnitteluun, Filip kertoo.

Luontoteos valmistui ihailtavaksi Espoo-päiväksi, jota vietettiin lauantaina 28. elokuuta.

– Halusimme tuoda kauppakeskukseen jotain uutta ja yllätyksellistä asiakkaiden iloksi, markkinointipäällikkö Maria Böling sanoo.

Teos jää paikoilleen ainakin 2–3 viikoksi.

Filip on aiemmin tehnyt taidetta muun muassa Bosnia Herzegovinassa, Romaniassa, Itävallassa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa, Turkissa, Thaimaassa, Qatarissa, Pohjois-Kyproksella, Virossa, Ruotsissa, Sloveniassa, Tshekeissä ja Latviassa.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut