HS: Espoossa tankataan pk-seudun edullisinta bensaa – tämä alue erottuu muista

Polttoaineketjujen kilpailu on hyödyttänyt espoolaisia autoilijoita tänä vuonna. Sekä bensiinin että dieselin keskihinnat ovat olleet halvimmillaan Pohjois-Espoossa, jossa on vilkas liikenne sekä paljon ketjujen välistä kilpailua.

Helsingin Sanomien koostamien tietojen mukaan halvinta 95-oktaanista bensiiniä on tänä vuonna myyty St1-ketjuun kuuluvalla Espoon Nupurin asemalla 1,557 euron keskihintaan.

Vertailun halvimpiin asemiin kuuluvat myös St1-asema Espoon Bembölessä sekä Teboilin ja Nesteen asemat Espoon Lommilassa.

Kaikilla näillä Pohjois-Espoon asemilla "ysivitosen" keskihinta on ollut alle 1,565 euroa litralta.

Halvinta dieseliä on tankattu HS:n mukaan tänä vuonna Viikin Neste-asemalta sekä Lommilan Neste-asemalta 1,425 euron litrahintaan.

Dieselin hintavertailussa myös Espoon Sepänkylän Shell-asema sekä St1-ketjun Olarinluoman asema kuuluvat pääkaupunkiseudun edullisimpiin tankkauspisteisiin. Halvimpiin kuuluu myös Kauklahden Neste-asema.

Polttonesteiden hinnat voivat pääkaupunkiseudulla vaihdella merkittävästi, ja päiväkohtaiset erot voivat olla jopa 20 senttiä. Pidemmän aikavälin vertailussa erot tasoittuvat.

HS:n listaus on tehty vapaaehtoisvoimin pyörivältä Tankille-sovelluksen tiedoista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut