Kotiteollisuus vetää henkeä, nyt tulee Maanalainen armeija – Jouni Hynynen esittää Sellosalissa uutta ja vanhaa

Muusikko Jouni Hynysen sooloprojekti Maanalainen armeija suuntaa ensimmäiselle kiertueelleen ja Kappale kauheinta Suomea -kiertue saapuu Espoon Sellosaliin 8. syyskuuta. Bändi julkaisee myös neljä kappaletta sisältävän ep-levyn 3. syyskuuta.

Maanalainen Armeija on Jouni Hynysen pitkään hauduteltu sooloprojekti, jonka kappaleet poikkeavat huomattavasti hänen toisen kokoonpanonsa, Kotiteollisuuden, tuotannosta. Maanalainen Armeija -yhtyeen musiikissa soivat etenkin viulu, haitari ja torvet.

Kappale kauheinta Suomea -kiertueen keikalla Sellosalissa kuullaan sekä Maanalaisen Armeijan ensimmäisen albumin “I” kappaleita, kuten singlet Variksenpelätin, Rakkaus elää ja Miekkataksi. Ohjelmassa on myös tuoreita julkaisuja.

Artisti kuvaa konserttia tiedotteessa näin. “Setti on jäätävä."

Konsertin liput ovat myynnissä, mutta Sellosalin yleisömäärä on rajattu. Tapahtuma toteutetaan voimassa olevien viranomaisohjeiden mukaisin turvajärjestelyin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut